Bloemen

11 Februari, oefening

Gisteren heb ik bij het tuincentrum een paar potjes met voorjaarsbolletjes gekocht. Leuk voor in de tuin maar ook leuk om eens op te oefenen met een omgekeerde kit-lens. Het bloemetje op een kastje in het zonnetje en ik er voor, al klooiend met de macro-rail en omgekeerde lens en proberend om niet met de lens of mijn hand het zonlicht weg te nemen.

5 gedachten over “11 Februari, oefening

  1. Prachtige foto’s, iedere keer weer.
    Een tijdje terug plaatste je ook exif-informatie als hoover op de foto. Kon ik mooi (af)kijken wat je gebruikte. Bevalt de Canon je goed trouwens? Wij fotograferen met een Nikon D700, fullframe, prachtig, maar inderdaad beperkt met macro.

  2. De 7D bevalt mij prima. Lekker snel en ik hoef mij niet zo druk te maken om mijn iso-instellingen.

    Ik heb inderdaad die exif-weergave weer uit gezet. Ik vond het veel te onrustig worden. Ik ben nog een beetje zoekende naar een andere weergave van de exif-waarden zonder dat ik daar extra regels voor in mijn logje hoef te zetten.

  3. Ik zat aan een paddestoel te denken maar na lezen bleek dat dus niet……

    Eeeh je gaat dat “ding” niet meenemen tijdens een wandeling he.?? 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.