Ochtend

15 Februari, vast

Op Urk was naast het kruiende ijs ook nog wat anders te zien. Geen idee of het nu komt door het ijs of door achterstallig onderhoud, een vreemd gezicht was het wel. De speeltoestellen in deze speeltuin aan het water zaten tot hun nek toe vast in het zand. Het zal nog wel even duren voor hier weer gespeeld kan worden.

3 gedachten over “15 Februari, vast

  1. Dat komt vast door het hoge water van de afgelopen tijd, dat strandje is normaal veel breder ook.
    Je hebt schitterende foto’s van het kruiende ijs in Urk gemaakt, zelf ben ik afgelopen woensdag naar Stavoren geweest daar was het nog veel indrukwekkender, vanaf vandaag zijn de foto’s op mijn weblog te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.