17 Februari, wie weet

Een tijdje geleden had ik een logje over de knoflookbolletjes zonder teentjes, en vroeg ik mij af hoe deze bolletjes toch zouden groeien. En zowaar, in het knoflookmandje zit nu een bolletje waar een groen puntje aan zit. Die gaat dus in een potje met grond en wie weet, kom ik er dan eindelijk achter hoe hij nieuwe bolletjes maakt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “17 Februari, wie weet”

  1. Rhona avatar

    Ik heb op aanraden even door je site gekeken, wat een fraaie foto’s heb je hier geplaatst.

    Ik kom graag nog eens terug

    groetjes rhona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *