Bloemen

18 Februari, gepikt

Niets zeggen tegen BuurvrouwG, maar gisteren heb ik een zaadbolletje uit haar tuintje gepikt. Het stond zo naar mij te lonken met zijn houding van ‘kijk mij eens mooi zijn, kijk mij eens fotogeniek zijn’ dat ik hem wel mee moest nemen.

Nu ik er een foto van heb gemaakt kan ik over een paar weken de zaadjes er van af plukken en in een potje grond stoppen. Wie weet, heb ik volgend jaar rond deze tijd ook van die mooie zaadbollen van de echinacea of zonnehoed in mijn tuintje staan.

2 gedachten over “18 Februari, gepikt

  1. dat lees ik net, dat er uit mijn tuintje gepikt wordt, mooie boel , van je buurbvrouw moet je het maar hebben………..
    maar wel een mooie foto, hoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.