18 Februari, gepikt

Niets zeggen tegen BuurvrouwG, maar gisteren heb ik een zaadbolletje uit haar tuintje gepikt. Het stond zo naar mij te lonken met zijn houding van ‘kijk mij eens mooi zijn, kijk mij eens fotogeniek zijn’ dat ik hem wel mee moest nemen.

Nu ik er een foto van heb gemaakt kan ik over een paar weken de zaadjes er van af plukken en in een potje grond stoppen. Wie weet, heb ik volgend jaar rond deze tijd ook van die mooie zaadbollen van de echinacea of zonnehoed in mijn tuintje staan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “18 Februari, gepikt”

 1. geertje, de buurvrouw avatar
  geertje, de buurvrouw

  dat lees ik net, dat er uit mijn tuintje gepikt wordt, mooie boel , van je buurbvrouw moet je het maar hebben………..
  maar wel een mooie foto, hoor

 2. Laura avatar
  Laura

  😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *