19 Februari, vreemde gast

Geen beste foto maar de enige die ik kon maken voor mijn vreemde gast er vandoor ging. Ik stond vanmorgen vreemd te kijken toen ik een waterhoentje van het zaad in het vogelhuisje stond te snoepen. Zoiets had ik nog niet eerder gezien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “19 Februari, vreemde gast”

 1. Anita avatar

  Dit is inderdaad wel erg bijzonder! Een heel slim en ondernemend waterhoentje.

  En ‘zoiets’ heb ik nog nooit gezien! Ik moet erom lachen omdat dat het allereerste schunnige mopje was dat ik hoorde, toen ik nog op de lagere school zat. Over een mevrouw in een zwembad met een hondje…

  Maar zoiets heb ik nog nooit gezien!
  Groet, Anita

 2. Laura avatar
  Laura

  Deze foto benadrukt eigenlijk de ‘sneakiness’ van wat die vogel aan het doen is, dus wat dat betreft is het wel een goede foto 😀

  .

  (*sneaky betekent zo iets als stiekem, maar stiekemigheid klonk zo lelijk)

 3. Ina avatar

  Zooo die is nu al bij jouw….
  hier liep er afgelopen week ook al een achter het huis
  ik was net als jij erg verbaasd….

 4. Margo avatar

  Wat grappig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *