Allerlei

19 Februari, vreemde gast

Geen beste foto maar de enige die ik kon maken voor mijn vreemde gast er vandoor ging. Ik stond vanmorgen vreemd te kijken toen ik een waterhoentje van het zaad in het vogelhuisje stond te snoepen. Zoiets had ik nog niet eerder gezien.

4 gedachten over “19 Februari, vreemde gast

 1. Dit is inderdaad wel erg bijzonder! Een heel slim en ondernemend waterhoentje.

  En ‘zoiets’ heb ik nog nooit gezien! Ik moet erom lachen omdat dat het allereerste schunnige mopje was dat ik hoorde, toen ik nog op de lagere school zat. Over een mevrouw in een zwembad met een hondje…

  Maar zoiets heb ik nog nooit gezien!
  Groet, Anita

 2. Deze foto benadrukt eigenlijk de ‘sneakiness’ van wat die vogel aan het doen is, dus wat dat betreft is het wel een goede foto 😀

  .

  (*sneaky betekent zo iets als stiekem, maar stiekemigheid klonk zo lelijk)

 3. Zooo die is nu al bij jouw….
  hier liep er afgelopen week ook al een achter het huis
  ik was net als jij erg verbaasd….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.