In mijn tuin steken steeds meer bloemen en planten hun koppen uit het zand. De sneeuwklokjes en crocussen staan al een tijdje in bloei. Ik blijk zelfs twee soorten sneeuwklokjes in mijn tuintje te hebben. Dat heb ik bij het planten van de bolletjes niet in de gaten gehad.

Ook de crocussen zijn verschillend. Niet alleen van kleur, ook de meeldraden zijn heel anders.

Het gebroken hartje schiet al lekker op. Ik hoop in deze tuin wat meer geluk te hebben met dit plantje. In mijn vorige tuin heeft het een pot met bloembollen die ik er per ongeluk boven op had gezet niet overleefd.

Xarak zal straks ongetwijfeld weer heel erg blij zijn: tussen de oude stengels zijn al weer talloze jonge blaadjes van het kattenkruid te vinden. Als ze wat groter zijn zal meneer er weer lekker in weg happen denk ik zo.

Ook het longkruid laat zijn bloemetjes zien. Deze nog wat aarzelend, maar hij staat dan ook in de halfschaduw.

Het was gisteren op het terras in het zonnetje heerlijk genieten van al dat moois om mij heen.