4 Maart, mooi gezelschap

Heel even leek het er op dat het zonnetje zou doorbreken, maar in een kwartier tijd had de mist ineens de lucht gevuld. Ik wilde eigenlijk naar de Vreugderijkerwaard gaan, maar met zo weinig zicht had dat niet zo veel zin. Dan maar even een korte wandeling langs het water. In het water zwom een zwaan met mij mee, alsof ze mij gezelschap hield.

Halverwege het pad keerde ik om weer naar huis te gaan. De zwaan zwom met mij mee.

Vlak bij het bruggetje waar ik rechts af zou gaan nog even een foto van voren en even later, ze was net onder het bruggetje door gezwommen, een laatste foto voor we elk onze eigen weg weer gingen.

Berichten gemaakt 3317

4 gedachten over “4 Maart, mooi gezelschap

  1. Prachtige foto’s en de weerspiegeling in het water maken ze nog mooier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven