5 Maart, concert

Geplaatst op

Het was weer een heerlijk zacht weekend met af en toe een heerlijk zonnetje. Dat komt mooi uit want er moest gewerkt worden in de moestuin. Er was nog 1 stukje dat vol stond met kweek maar ook met bessen en frambozen. Die struiken heb ik verplant en het kweek is verwijdert.

En dat alles tijdens een concert van heggemussen. Deze vogels zijn in het dagelijkse leven heel schuw, je moet goed opletten wil je er eentje kunnen zien. Maar in deze tijd zijn ze een stuk brutaler, op een paar meter van mij af zat dit heerschap te zingen.

2 reacties op “5 Maart, concert&rdquo

  1. Leuke serie Marmein!
    Ze zingen hier ook volop samen met de merels… echt voorjaar hè… :-D
    Lieve lente groetjes van Anna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.