6 Maart, veren

Gisteravond zat ik rustig achter de computer te werken toen ik ineens bezoek kreeg. Een heel klein motje ging op mijn beeldscherm zitten. Dat moest natuurlijk op de foto. Eenmaal kijkend door de macrolens zag ik pas dat zijn vleugels eigenlijk net zo opgebouwd leken te zijn als veren.

Omdat het beestje even later rustig om mijn tafelblad zat, heb ik ook maar een foto gemaakt met een omgekeerde groothoeklens, ik moet toch oefenen voor als het straks buiten weer krioelt van de beestjes nietwaar? Zo van dichtbij bleek dit beestje wel een heel vreemde kop te hebben.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “6 Maart, veren”

 1. Anita avatar

  Wow, wat prachtig weer! Dit beestje is weer helemaal nieuw voor mij en ik heb nogal eens door de gidsen heengebladerd. Die omkeerlens is een mooi ding! Je bent er al aardig handig mee!!
  Fijne dag, Anita
  Nu komt ineens het woord ‘vedermot’ in mij op…. zou het?

 2. Hendrika avatar

  Het is een waaiermotje; http://bit.ly/weMhWP.

 3. Jetske avatar

  Ik zou het een indianentooimotje noemen. 🙂

 4. Margo avatar

  Een hondmotje! :mrgreen:

 5. Rileo avatar

  Wat dacht je van een WatMotje ?

 6. Edwin avatar

  Hallo Marjon,

  Leuk om je vanavond op de fotoclub Zwolle ontmoet te hebben. Zoals ik al zei volg ik je blog al 2 jaar met enige regelmaat.

  Hier zijn een aantal van mijn recente foto’s: http://nuil.eu/d

  Ben zeker van plan om volgende keer weer te komen.

  Groeten,

  Edwin

 7. Marmein avatar
  Marmein

  Leuk dat je er was, Edwin. En met architectuurfotografie heb jij geen problemen zie ik 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *