12 Maart, lifters

Wat was het gisteren een heerlijke dag. Ik had nogal wat klussen, maar tussen de bedrijven door kon ik heerlijk genieten van het voorjaarszonnetje. Zittend in de tuin met een lekkere mok cappuccino zag ik op de violen een hommel zitten. Het beestje zat heel stilletjes. Geen wonder, de grote hoeveelheid meeliftende mijten in zijn vacht zuigen langzamerhand alle energie uit zijn lijfje.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “12 Maart, lifters

 1. Dat arme dier.
  Wist echt niet dat ze ook voer voor teken waren. Mijn hond liep er wel eens een paar op in het bos maar dit is zo triest. Op dat kleine lijfje. En geen baasje die ze dan snel verwijderen kan.
  Dus een wel heel bijzondere foto.
  Vreemd dat niemand reageerde. Ik deed er ook even over want was best geschokt.
  Maar vanochtend keek ik even of ze er nog zaten. EN ja hoor!
  Vandaar nu even een berichtje van medeleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven