15 Maart, jong

Ik had vijf zakjes tomaten zaad voor ik er erg in had. Eerst twee kleine zakjes besteld bij een tuinierster, die gooide er een gratis zakje tomatenzaden van de millefleur er bij. Daarna ergens anders groentezaden gekocht en ook daar kreeg ik een zakje tomatenzaad bij. In een tuinwinkel zagen de tomaten op een zakje er zo lekker uit en waren het zeer vroege tomaten, dat ik dat zakje niet kon laten liggen.

Nu kon ik natuurlijk besluiten om niet alle soorten te zaaien, maar de beschrijvingen van de diverse tomaten klonken lekker en maakten mij nieuwsgierig. Van elk zakje heb ik dan ook twee potjes met elk 3 zaden in de vensterbank gezet. Het is de bedoeling dat per potje 1 sterk plantje over blijft. Maar of ik het echt over mijn hart kan verkrijgen om die andere jonge plantjes die zo hun best doen weg te gooien…..

Berichten gemaakt 3317

2 gedachten over “15 Maart, jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven