16 Maart, geel

Tegenwoordig fiets ik een andere route naar het werk. Het is misschien ietsje langer, maar het scheelt een hoop fietsende schoolkinderen, scheurende brommers en langs schietende racefietsers. Nu ik deze andere route fiets zag ik voor het eerst een groot veld met klein hoefblad. Gek, zo dicht bij huis en dit veld nog nooit eerder gezien.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “16 Maart, geel”

 1. maria avatar
  maria

  Klein hoefblad bloeit dan ook niet zo lang, helemaal niet raar dat je het niet eerder zag.

  Dit noem ik nu een echte lentefoto!

 2. Ina avatar

  Hoe lang was het wachten op de hommel.??

 3. Margo avatar

  Ja, die hommel vind ik bijzonderder! :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *