18 Maart, concert

Even dacht ik dat mijn vijver afgekeurd was door de plaatselijke amfibieën, maar vanmorgen hoorde ik dan toch een concert van bruine kikkers. Bij het openen van de gordijnen zag ik er een stuk of 4 in het water drijven. Natuurlijk doken ze weg toen ik even later met de camera er naar toe liep. Op deze ene na, die was zo vriendelijk om even te wachten tot ik een foto had gemaakt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “18 Maart, concert”

  1. Anita avatar

    Wow, en het is nog een blauwe ook!
    Ik heb het gevoel dat de natuur een beetje de pas inhoudt nu het (bijna) zover is…. maar daar vergis ik me misschien in!
    Fijne zondag!
    Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *