19 Maart, speels

Het moestuincomplex in Westenholte ligt tegen een weiland aan. Een stukje van dat weiland is afgezet met draad en daar dartelden gistermorgen een stel lammetjes in rond. Achter elkaar aan jagend en gekke bokkesprongen makend. Een prachtig gezicht, en omdat ik mijn camera bij mij had kon ik proberen daar wat foto’s van te maken.

Maar hoe dichter ik bij kwam, hoe meer de lammetjes op hun hoede werden. Het was gedaan met de gekke sprongen. Ze werden niet echt bang, maar ik werd wel zorgvuldig in de gaten gehouden, ook door de moeders.

En ach, als moeders dan toch in de buurt is en je even niet kunt spelen, is een slokje melk nemen een veel betere optie. Als je er bij kunt komen natuurlijk.

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “19 Maart, speels”

 1. Anita avatar

  Ik geniet van je serie! Het lammetje op de tweede foto lijkt me een echte dondersteen. Ma kijkt nogal schaapachtig, maar wat moet je anders met dat gedring (k) 🙂
  Fijne dag! Anita

 2. Ina avatar

  Ik zit zelfs zonder bewegend beeld te grinniken, blijf het nog steeds geweldig vinden dat kleine grut
  als je nog eens een mooie weet te kieken voor een canvas druk
  houd ik mij zekers aanbevolen, heb nogal wat liefhebbers in de familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *