21 Maart, naar boven

Op de fotoclub hadden we gisteravond het onderwerp architectuur. Zoals ik al eerder vertelde, is deze vorm voor mij een hele worsteling. Om van een gebouw een interessante foto te maken in plaats van een ‘registratie’ foto vind ik erg lastig. Ik heb uiteindelijk een foto in een trapgat in het hoofdkantoor in Utrecht gemaakt, maar ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik eerder een soortgelijke foto zag en het dus niet een eigen idee is.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “21 Maart, naar boven”

 1. Laura avatar
  Laura

  “…maar ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik eerder een soortgelijke foto zag en het dus niet een eigen idee is.”

  Tja, als je alleen maar unieke foto’s zou mogen maken … 🙄
  Soms gaat dat zo; soms worden wielen steeds opnieuw uitgevonden, gewoon omdat het voor die persoon op dat moment nieuw is.

  Deze foto is in zoverre origineel in zijn soort, dat jij op dat moment
  op die plaats en tijd was,
  en ik zou zeggen ga er lekker mee door want het is een beauty 😀

  PS Het lijkt wel een science fiction beeld 😮

 2. Margo avatar

  Is dit een trapgat? Waar is de trap dan? Het lijkt meer op een liftschacht. Je wordt wel naar beneden gezogen!

 3. Laura avatar
  Laura

  Vroeg ik me ook af ja, of het naar beneden of naar boven gefotografeerd was 💡

 4. Marmein avatar
  Marmein

  De foto heb ik gemaakt in een soort van trappenhuis. Ik had mijn statief mee genomen naar Utrecht maar was vergeten mijn koppelplaat mee te nemen waardoor ik het statief niet kon gebruiken. Gelukkig stond er in het middengedeelte van het trappenhuis een soort van tafel waar ik de camera op zijn rug op kon leggen.

 5. Laura avatar
  Laura

  Aha, boeiend hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *