25 Maart, vreemde eend

Ik keek gisteren vreemd op met deze vreemde eend in de bijt. Meneer had het hele dak van het houthok tot zijn beschikking maar nee, hij moest perse in het voederhokje gaan liggen. En een verwijtende blik van mijn kant leek hem niets te kunnen schelen.

Maar goed dat het voederseizoen over is.

Berichten gemaakt 3317

4 gedachten over “25 Maart, vreemde eend

  1. Hahaha! Maya ging in een grote pot liggen waar nog wel aarde in zat, maar de plant heeft het loodje gelegd tijdens de vorstperiode. Ze paste er nauwelijks in. Even later lag Poema er in. Het leek wel een wonderlijke plant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven