27 Maart, nevelen

Ik had een lange vinger van de nevel gistermorgen al wel de straat in zien kruipen vanaf de weilanden, maar besloot er geen foto van te maken. Even later fietste ik over de sluis toen ik links van mij de uiterwaarden van de IJssel zag, de bomen in het gebied staken prachtig boven de nevelen uit. Ik ben maar even omgekeerd om daar wat foto’s van te maken.

Ik trof er een prachtige verstilde wereld aan.

Niet veel later werd de mist ineens veel dichter en hoger boven de weilanden, waarschijnlijk omdat de zon nu boven de bomen uit kwam. Ik besloot door te fietsen naar het werk, in de richting van de zon.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “27 Maart, nevelen”

  1. Margo avatar

    Mooi zeg, zo’n mistig landschap! Dat was hier niet.

  2. Rileo avatar

    In het landschap der nevelen is de fotograaf mysterieus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *