Westenholte

27 Maart, nevelen

Ik had een lange vinger van de nevel gistermorgen al wel de straat in zien kruipen vanaf de weilanden, maar besloot er geen foto van te maken. Even later fietste ik over de sluis toen ik links van mij de uiterwaarden van de IJssel zag, de bomen in het gebied staken prachtig boven de nevelen uit. Ik ben maar even omgekeerd om daar wat foto’s van te maken.

Ik trof er een prachtige verstilde wereld aan.

Niet veel later werd de mist ineens veel dichter en hoger boven de weilanden, waarschijnlijk omdat de zon nu boven de bomen uit kwam. Ik besloot door te fietsen naar het werk, in de richting van de zon.

2 gedachten over “27 Maart, nevelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.