30 Maart, kleurrijk

Gisteravond ben ik met de fotoclub naar de kermis geweest, nou ja, club…. we waren met z’n tweetjes, maar we hebben ons prima vermaakt. Het was een kleine kermis maar er was genoeg om fototechnisch mee te spelen. Op de draaimolen heb ik geoefend met hdr, en bij de botsautootjes hebben we gespeeld met het draaien aan de lens terwijl we een foto maakten.

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “30 Maart, kleurrijk”

  1. Edwin avatar

    Wow, die tweede is heel erg mooi.

    Zit zelf nu in Duitsland, dus kon er gisteravond niet bij zijn. Ben dinsdagavond zelf heel even gegaan, maar ze gingen toen bijna sluiten. Mijn “opbrengst”: http://vannuil.com/blog/fairground-attraction

    Tot Dinsdag.

  2. Margo avatar

    Wat een schreeuwerige kleuren. Ik hou meer van je natuurfoto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *