Tuin

3 April, beweging

De kikkers zijn inmiddels vertrokken, op zoek naar een vrouwtje in een andere vijver naar ik aanneem. In de vijver echter, is nog steeds beweging te zien. Niet alleen van de bootsmannetjes en schaatsenrijders maar ook in het kikkerdril. De zwarte stipjes van anderhalve week geleden zijn nu kleine stokjes met uitwendige kieuwen geworden. Ik geloof dat ik er zelfs al een paar naast het kikkerdril zag drijven. Nog heel even, en dan zwemmen ze rond.

2 gedachten over “3 April, beweging

  1. Leuk leuk leuk Marmein!
    Bij mij zijn ze nog niet zo groot… ik moet nog even geduld hebben…
    Fijne dag en lieve groetjes van Anna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.