4 April, kleurrijker

Het is de afgelopen weken weer genieten van al die bloemen die gaan bloeien. De sneeuwklokjes en krokussen zijn al uitgebloeid, maar de tulpen, longkruid, vergeetmijnietjes, dotterbloem, narcissen en viooltjes zorgen weer voor kleur in de tuin. Ik heb de camera dus maar ter hand genomen en heb er een rondje mee door de tuin gemaakt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “4 April, kleurrijker”

  1. Anita avatar

    Wat een heerlijke serie. Mij lijkt het net of elke bloem iets wil zeggen door de houding die hij heeft. kleine persoontjes. De foto van het blauwe druifje vind ik ook heel bijzonder. Alsof alle bloempjes elk moment kunnen openbarsten. Er zit heel veel dynamiek in (even een fototerm erin gooien ;-). En dat vind ik knap voor zo’n toch wel strak bloemetje. Kortom! ik zit te genieten van je foto’s!
    Groetjes, Anita

  2. Rileo avatar

    Mooie studie uit de tuin.
    Het viooltje trof me, want ik heb een nog mooiere in mijn weblog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *