9 April, eindelijk

Eindelijk regent het een beetje door, want o, o, wat is het droog geweest de laatste tijd. In mijn moestuintje, waarvan de grond behoorlijk zanderig is, begonnen de tuinpaden steeds meer op duinpaden te lijken. En met regen komen ook weer druppels, altijd weer leuk voor foto’s natuurlijk. Nu maar eentje, maar als het straks even droog is ga ik eens lekker de tuin rond met de camera.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “9 April, eindelijk”

 1. Anita avatar

  Ik verheug me alvast op de volgende druppels! Op jouw foto’s bedoel ik… maar ook op wat er nog valt. Alles (wat groen is) leeft op.
  Groet, Anita

 2. Margo avatar

  Dit lijken wel witlofblaadjes. Ik ben tijdens de regen de tuin in gegaan, de meeste kans op druppels dan! Alleen jammer dat het toch wat waaide en de druppels maar heen en weer zwiepten en uiteindelijk uit beeld verdwenen.

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Tja, ik ben er vandaag dus ook maar niet op uit gegaan voor de druppels, het waaide inderdaad te hard. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *