11 April, bewoner

Al jaren staat er aan de grens van Westenholte een ooievaarsnest. Maar ondanks andere bewoonde nesten in de omgeving, is dit nest nooit bezocht door ooievaars. Afgelopen weekend meende ik het geklepper van een ooievaar te horen, maar kon in de weilanden niet eentje zien lopen, ik dacht het dus maar verbeeld te hebben.

Gisteren ving ik een glimp op van iets wits bovenop het ooievaarsnest, zou het dan toch……?  Ik  ben er daarna even bij langs gereden maar het nest was leeg. Wel liep er op het stukje weiland voor het nest een ooievaar. De kans is dus groot dat het nest nu eindelijk een bewoner heeft. Nu maar hopen dat het er twee zijn.

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *