15 April, voeren

Het is dat de herten vlak bij een kijkhut gevoerd werden, anders zou ik deze prachtige dieren met mijn 200mm lens nooit kunnen fotograferen. Voor dat er gevoerd werd kwam dit paartje damherten even kijken. Ze liepen tot vlak voor de kijkhut en het mannetje begon daar te grazen.

Even later begon het hard te hagelen, hij leek er geen last van te hebben maar wij waren maar wat blij dat we onder een afdak zaten.

Nadat de edelherten waren gevlucht voor de geluiden die de boswachter maakte bij het klaarmaken van het voer, kwamen de edelherten langzaam uit het bos zetten. Prachtige, grote herten die helaas hun gewei een tijd geleden al hadden afgeworpen. Het nieuwe gewei is al weer in de maak.

De vrouwtjes waren een stuk voorzichtiger en kwamen maar langzaam naar de voerplek toe.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *