24 April, hulpje gezocht

Vorig jaar kocht ik de roos Bobby James, een rambler, geen doorbloeiende roos dus maar ik kon hem niet laten staan met een omschrijving als deze: “Overweldigende bloemenpracht en veelal een goede ouderwetse geur”. De bedoeling is dat hij het dak van de garage gaat bedekken. Zo heb ik een wolk van rozen en de vogels een mooie verstopplaats.

Het enige probleem is nu nog dat een roos geen echte klimmer is en deze dus hulp nodig heeft om bij het dak omhoog te klimmen. Ik moet dus op zoek naar een hulpje voor de roos. Iets wat als een soort van haak kan dienen en onder de dakpannen door geschoven kan worden zonder deze te hoog op te tillen zodat het niet kan inregenen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “24 April, hulpje gezocht”

  1. maria avatar
    maria

    hulp nodg, ook van lieveheersbeestjes…

  2. FotoAnna avatar

    Ik heb haar ook al een aantal jaar, Marmein en wij leiden haar in een dode boom. Het is werkelijk een pracht van een rambler die werkelijk heerlijk geurt en haar bloei is onvoorstelbaar groot!
    Lieve groetjes van Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *