Tuin

24 April, hulpje gezocht

Vorig jaar kocht ik de roos Bobby James, een rambler, geen doorbloeiende roos dus maar ik kon hem niet laten staan met een omschrijving als deze: “Overweldigende bloemenpracht en veelal een goede ouderwetse geur”. De bedoeling is dat hij het dak van de garage gaat bedekken. Zo heb ik een wolk van rozen en de vogels een mooie verstopplaats.

Het enige probleem is nu nog dat een roos geen echte klimmer is en deze dus hulp nodig heeft om bij het dak omhoog te klimmen. Ik moet dus op zoek naar een hulpje voor de roos. Iets wat als een soort van haak kan dienen en onder de dakpannen door geschoven kan worden zonder deze te hoog op te tillen zodat het niet kan inregenen.

2 gedachten over “24 April, hulpje gezocht

  1. Ik heb haar ook al een aantal jaar, Marmein en wij leiden haar in een dode boom. Het is werkelijk een pracht van een rambler die werkelijk heerlijk geurt en haar bloei is onvoorstelbaar groot!
    Lieve groetjes van Anna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.