30 April, oranje

Dit keer is er geen twijfel mogelijk, het is nu dan toch echt een oranjetipje. Gisteravond liep ik even naar het water om te genieten van de lage mist boven de weilanden (tot grote vreugde van Picolo die steeds met grote vaart langs mij heen kwam rende). Toen ik weer bijna thuis was en het trapje naar mijn tuin op wilde stappen viel mij een wat grote vlek op de pinksterbloem op. Het bleken twee oranjetipjes te zijn. Zo in de schemering zat een foto er niet in natuurlijk maar gelukkig zaten ze er vanmorgen nog.

Bij gebrek aan een bonenzak (vanmorgen stonden de pinksterbloemen in de schaduw van mijn huis), heb ik maar een grote zak kattenvoer gepakt. Zo kon ik de camera wat stabieler laten liggen omdat met het weinige licht de sluitertijd aardig lang was. Ook dit keer tot grote vreugde van Picolo, die de hele tijd met zijn neus onder mijn camera zat, uiteraard regelmatig met zijn kont voor mijn lens.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “30 April, oranje”

 1. maria avatar
  maria

  mooi, en wanneer mogen we de eerste foto verwachten die picolo zelf heeft gemaakt 😉

 2. Ank avatar

  Wat supermooi! Wat zijn die beestjes nat in de morgen…

 3. Rileo avatar

  Op de tweede foto zijn ze aan het neuken….

 4. Jettie avatar
  Jettie

  Deze foto’s ook met je Canon D7 genomen? En de 100 mm lens? Ik vind ze echt heel mooi van kleur en ook scherp: prachtig.
  Hoe is de lichtgevoeligheid van die Canon? Ben je daarover goed te spreken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *