Picolo

3 Mei, bagage

Ik ben heel blij met mijn fietstassen. In het begin had ik er eentje voor de boodschappen, voor mijn sportspullen, voor de lege flessen….   Maar regelmatig gebeurde het dat ik een lege tas voor iets anders nodig had maar dat er geen eentje leeg was. Dat elke tas een eigen functie had is zo langzamerhand verdwenen. Nu mik ik gewoon wat ik mee wil nemen in een tas die leeg is of leeg lijkt en klik de tas aan mijn fiets.

Regelmatig gebeurd het dat ik met de meest onverwachte dingen naar mijn werk fiets zonder het in de gaten te hebben. Tuingereedschap, een sportschoen, een vergeten boodschap. Maar vandaag had ik gelukkig in de gaten dat er iets in mijn tas zat wat daar niet hoorde. Mijn collega’s zouden raar opgekeken hebben als meneer ineens uit mijn tas kwam springen op kantoor.

 

3 gedachten over “3 Mei, bagage

  1. Wat leuk…… een heerlijk plekje voor hem om zich ook te verstoppen!

  2. Haha enig!
    Ik las een keer een stuk in de krant dat een postbode een keer in/op haar fiets een slapende poes aantrof; aangezien het haar laatste ronde was, was dat een tof afscheidscadeautje 😀

  3. Mijn dochter nam een keer een kat mee naar school. Ze had hem wel gezien in baar schooltas maar vond het geinig hem mee te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.