14 Mei, net goed

Vorig jaar zag ik deze specht af en aan vliegen naar zijn jongen in het holletje in deze berk. Gisteren liep ik er weer langs en zag ik van een afstandje dat de top van de boom naar beneden was gekomen. Voor het hol van de specht is het net goed gegaan. De breuk zat er net boven en het stuk dat achter het hol naar beneden was meegetrokken was niet dik genoeg om het nest kapot te maken. Aan het gepiep dat uit de boomstam kwam te horen doen de jongen het prima.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “14 Mei, net goed”

  1. Jetske avatar

    Oeps, straks wordt de boom nog onbewoonbaar verklaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *