15 Mei, spel

Naast het huis, achter de schutting, ligt een stukje schaduwtuin. In deze tijd van het jaar gebeurd er veel. De hosta’s spuiten de grond uit, de schuimbloem staat in bloei, de rodgersia toont zijn grote bladeren en ontrolt nu langzaam zijn hoge bloemaren en de salomonszegel laat zijn bloemknoppen bungelen.

Aan het eind van de middag weet de zon tussen de planken van de schutting door, toch nog even met de planten in de schaduwtuin te spelen. En zo kan het gebeuren dat enkele bloemen van de salomonszegel ineens kleine lampionnetjes lijken te zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *