17 Mei, variatie

Het blijft genieten van de akeleien. Al die kleuren en variaties, prachtig gewoon. Deze kocht ik eerder dit jaar. De bloem op de foto die in het potje stak vond ik wel zo eigenaardig dat ik die wel eens met eigen ogen wilde zien. Nu hij bloeit blijkt hij er inderdaad net zo uit te zien als op de foto. Met al die andere akeleien om hem heen ben ik benieuwd hoe de nakomelingen er uit zullen gaan zien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

4 reacties op “17 Mei, variatie”

 1. FotoAnna avatar

  Ze is zo mooi Marmein, deze Aquilegia vulgaris ‘Nora Barlow’ !
  Je hebt haar echt heel mooi vastgelegd…
  Lieve groetjes van Anna

 2. Margo avatar

  Hé, die heb ik ook! Hij is een flink eind de lucht ingeschoten. Ik verbaas me over die neerhangende kopjes. Zou dat zo blijven of richten ze zich op zeker moment toch op?

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Bijna alle akeleien hebben neerhangende kopjes. Dit is er een van.

 4. […] 17 Mei, variatie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *