20 Mei, avondtoilet

Ik hoorde een hoop lawaai uit de richting van het water komen. Met de camera in de hand ben ik er even naar toe gelopen. Wie weet kon ik de zwaan die al die herrie maakte, in het water fotograferen. Het liefst natuurlijk met opspattend water tijdens zijn avondbad. Maar eenmaal bij de waterkant zwom de zwaan net naar de overkant en klom aan wal. Daar begon hij zijn veren te poetsen, met zijn lange hals was het voor hem een makkie overal bij te komen. Al leverde dat wel wat rare plaatjes op.

Ik besloot nog even te wachten. Eenmaal uitgepoetst zou hij vast en zeker zijn veren even willen los wapperen. En inderdaad, het was maar heel kort, maar hij sloeg even zijn vleugels uit.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

4 reacties op “20 Mei, avondtoilet”

 1. Astrid avatar
  Astrid

  Ohhhhh wat mooi en op foto 3 het licht wat de vleugels doet oplichten!

 2. FotoAnna avatar

  … ik geniet, Marmein!

  Lieve groetjes van Anna

 3. Rileo avatar

  Mooi dynamisch !

 4. jarno avatar

  leuken plaatjes ik ben jarno van zwolle ik was nog aan visen was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *