21 Mei, grens

Afgelopen week heb ik de tomaten in mijn kasje gezet. Zo’n plastic tent-geval dat bij de Lidl te koop was. De afgelopen dagen was het flink warm, dus rolde ik overdag de flap die als deur dienst doet omhoog zodat de jonge plantjes niet het loodje zouden leggen.

Gisteravond hoorde ik in de verte het gerommel van onweer. Ik besloot naar de moestuin te fietsen om de tent dicht te doen. Met onweer komen ook windstoten en het zou zonde zijn als de kas kapot zou waaien. Ik gooide de camera in de fietstas met het plan om via de Vreugderijkerwaard terug naar huis te fietsen. Er was natuurlijk het risico dat ik nat zou regenen, maar ach, op zo’n warme avond zou dat geen probleem zijn.

Eenmaal op de dijk kon ik zien dat het aan de andere kant van de IJssel regende, waarschijnlijk onweerde het er ook, aan het verre gerommel te horen. Maar de IJssel vormde een grens, de bui is er niet overheen getrokken al staken zijn tentakels er wel een heel eind overheen. Aan de Zwolsche kant van de rivier hielden we het dus droog.

Om de grote foto te kunnen zien klik je op de foto.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “21 Mei, grens”

  1. Anita avatar

    Een indrukwekkende wolk en vooral mooi in het groot. Ik moest even zien wat er allemaal aan de horizon gaande was, want de twee boompjes lijken net twee rechtopstaande stenen. Het deed me denken aan Stonehenge. Een foto met een bijzondere sfeer.
    Al het andere lijkt er maar nietig bij.
    Groet, Anita

  2. Margo avatar

    Prachtig. Naar wolken kun je eindeloos kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *