23 Mei, zusjes

Het is nog even genieten van de laatste bloemetjes van de vergeetmijnietjes. Na de bloei mogen ze nog even blijven staan om zaad te maken dat ik daarna zoveel mogelijk rondstrooi in de tuin. In de vijver heb ik het zusje staan, de moerasvergeetmijniet.

Eigenlijk dacht ik dat het gewoon dezelfde bloem was, maar toen ik hem op de foto zette zag ik een prachtige krul onder de bloemen. Hadden de gewone vergeetmijnietjes dat ook? Ik dacht van niet, niet zo’n strakke krul in ieder geval. Hoe dan ook, het moerasvergeetmijnietje neemt de bloei van het gewone vergeetmijnietje over. Het blijft dus nog even genieten van deze prachtige bloemetjes.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “23 Mei, zusjes”

 1. Jettie avatar
  Jettie

  Wederom prachtig!
  Doe je dit met je 100mm lens + converter?

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Alleen met de 100mm

 3. Jettie avatar
  Jettie

  Dan geeft die 100mm mooie foto’s. En heb je inderdaad het voordeel van een niet-fullframe-camera! Met veel plezier kijk ik elke dag even naar je blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *