25 Mei, sterk

Op een afstandje gezien zijn het bloemetjes van niets. Iets groenigs langs een lange steel. Maar in een grote groep geplaatst zijn ze prachtig. Ook van dichtbij zijn ze mooi om te zien zag ik deze week. De tellima is ook nog eens een hele sterke plant. Ik heb een paar planten in de volle zon op droge grond staan, maar ook een paar in de volle schaduw. Beiden doen ze het prima, ik ben blij dat ik ze ooit in mijn tuin heb gezet.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “25 Mei, sterk”

  1. Margo avatar

    Nog nooit van gehoord. Als ze het in de schaduw ook goed doen wil ik er ook wel een.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *