26 Mei, jong geleerd

Vanmorgen liep ik de wijk om te kijken waar ik een foto van kon maken toen ik deze jonge mus op het fietspad zag. Het beestje was zo druk bezig met het doodslaan van de vette rups, dat ze mij helemaal niet in de gaten had. Ik had alleen maar mijn macrolens bij mij, maar kon gelukkig dicht genoeg bij komen om (na een uitsnede) het musje toch nog herkenbaar op de foto te zetten. Hoe een rups te behandelen had ze dus al geleerd. Dat ze tijdens die drukke werkzaamheden moet blijven opletten nog niet.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “26 Mei, jong geleerd”

  1. Margo avatar

    Dat was les twee! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *