Bloemen

27 Mei, rood

Overal verschijnen toefjes rood. Met hun tere, flapperende bloembladeren staan ze te zwaaien in de wind. Deze stond bij een tuintje op het volkstuincomplex. En omdat ’s morgens vroeg de wind meestal nog afwezig is, kon ik er een foto van maken.

5 gedachten over “27 Mei, rood

  1. Mooie foto Marmein,heb je ze ook al zien bloeien langs de A28 aan de kant van de Aalanden?

  2. ja, geweldig he? ik wil morgenvroeg proberen daar een foto van te maken (ben nog even aan het broeden over hoe en waar ik er het beste bij kan komen zonder in gevaar te komen. (Niet voor close-ups natuurlijk, want dan maakt het niet uit waar een klaproos staat)

  3. En de zon staat lekker laag ’s morgens zodat ‘ie dwars door de klaproos heen schijnt. Mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.