1 Juni, buiten

Een paar weken geleden was het spannend voor mij toen Picolo voor het eerst naar buiten ging, dat was wat kort nadat ik hem uit het asiel gehaald had. Nu is meneer bijna constant buiten te vinden. Hij komt hooguit binnen om te eten, te slapen en om te kijken of ik er wel ben. Dat laatste maak ik er maar van omdat hij regelmatig naar binnen komt, even naar mij miauwt en vervolgens weer naar buiten gaat.

En als het regent, dan is hij natuurlijk ook binnen te vinden. Al probeert hij wel steeds even uit of het al weer droog is. Wat mij dan weer een natte plek oplevert omdat meneer, wanneer het nog steeds regent, nat naar binnen gaat en zich tegen mij aan lekker droog wrijft.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “1 Juni, buiten”

 1. Margo avatar

  Leuk beest. En Xarak zit erboven te waken.

 2. Anita avatar

  Poezenlogjes blijven leuk.
  Door zijn bijzondere tekening lijkt het net hij een zwart neusje heeft.
  Groet, Anita

 3. FotoAnna avatar

  Hij is lief! 😉
  Fijn weekend en lieve groetjes van Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *