Picolo

1 Juni, buiten

Een paar weken geleden was het spannend voor mij toen Picolo voor het eerst naar buiten ging, dat was wat kort nadat ik hem uit het asiel gehaald had. Nu is meneer bijna constant buiten te vinden. Hij komt hooguit binnen om te eten, te slapen en om te kijken of ik er wel ben. Dat laatste maak ik er maar van omdat hij regelmatig naar binnen komt, even naar mij miauwt en vervolgens weer naar buiten gaat.

En als het regent, dan is hij natuurlijk ook binnen te vinden. Al probeert hij wel steeds even uit of het al weer droog is. Wat mij dan weer een natte plek oplevert omdat meneer, wanneer het nog steeds regent, nat naar binnen gaat en zich tegen mij aan lekker droog wrijft.

3 gedachten over “1 Juni, buiten

  1. Poezenlogjes blijven leuk.
    Door zijn bijzondere tekening lijkt het net hij een zwart neusje heeft.
    Groet, Anita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.