Tuin

8 Juni, drukte

Het kattenkruid in mijn tuin staat prachtig in bloei. De lange paarse bloemstengels hebben zich vermengd met de tere trompetjes van de geraniums. Vooral het kattenkruid is geliefd bij de insecten, de hommels en bijen vliegen af en aan. Ik heb er even op het bankje er bij gezeten om te proberen een van de insecten in vlucht te vangen. Het leverde heel wat foto’s zonder insecten op, en slechts een enkele waar een insect er een beetje scherp op stond.

2 gedachten over “8 Juni, drukte

  1. Ja, de enige manier om een kansje te maken op een bij in de vlucht die enigszins scherp is, is om maar achter elkaar te schieten. Ik vind deze aardig scherp. Kijk maar naar z’n voelsprieten, de vleugeltjes krijg je nooit scherp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.