8 Juni, drukte

Het kattenkruid in mijn tuin staat prachtig in bloei. De lange paarse bloemstengels hebben zich vermengd met de tere trompetjes van de geraniums. Vooral het kattenkruid is geliefd bij de insecten, de hommels en bijen vliegen af en aan. Ik heb er even op het bankje er bij gezeten om te proberen een van de insecten in vlucht te vangen. Het leverde heel wat foto’s zonder insecten op, en slechts een enkele waar een insect er een beetje scherp op stond.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “8 Juni, drukte”

  1. Margo avatar

    Ja, de enige manier om een kansje te maken op een bij in de vlucht die enigszins scherp is, is om maar achter elkaar te schieten. Ik vind deze aardig scherp. Kijk maar naar z’n voelsprieten, de vleugeltjes krijg je nooit scherp.

  2. Laura avatar
    Laura

    Nooit geweten dat de pootjes in een omgekeerd u-tje eindigen… 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *