Picolo

9 Juni, wachten

Hij mag graag buiten zijn. Waar hij dan uithangt en wat hij daar doet, ik heb geen idee. Heel af en toe zie ik hem langs komen rennen, alsof iets of iemand hem op de hielen zit. Zover ik het begrijp speelt hij dan tikkertje met zich zelf. Of een denkbeeldige vriend, dat kan natuurlijk ook.

Maar gisteren kon het even niet. Na dat ik tijdens een stevige regenbui en ingepakt in een regenpak thuis kwam, zat Picolo voor het raam naar de natte wereld te kijken. Wachtend op drogere tijden.

6 gedachten over “9 Juni, wachten

  1. Jawel. Met de app van WordPress kun je het formaat per foto aangeven!
    Ik dacht het omdat je een ander (wit) randje hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.