14 Juni, lekker

Geplaatst op

In de moestuin had ik al vroeg in het jaar kapucijners uit gepland. Deze week was het eindelijk zo ver, ik kon het eerste handjevol peulen oogsten. Dat vonden de vogels ook geloof ik, want rondom de planten vond ik overal lege hulzen aan. Het was maar een klein maaltje, maar het smaakte heerlijk. Het was voor het eerst in mijn leven dat ik verse kapucijners at.

Categorie├źn:Tuin

2 reacties op “14 Juni, lekker&rdquo

  1. Ik vind deze peul zo mooi. Het heeft iets van een geschilderd stilleven. Wat is het toch eigenlijk wonderlijk dat de natuur dit zo maakt. En dat is nog maar een peul!
    groet, Anita

  2. @Anita Eens! :) De natuur is prachtig en zit vol bijzondere en mooie dingen. In het grote en in het kleine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.