14 Juni, lekker

In de moestuin had ik al vroeg in het jaar kapucijners uit gepland. Deze week was het eindelijk zo ver, ik kon het eerste handjevol peulen oogsten. Dat vonden de vogels ook geloof ik, want rondom de planten vond ik overal lege hulzen aan. Het was maar een klein maaltje, maar het smaakte heerlijk. Het was voor het eerst in mijn leven dat ik verse kapucijners at.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “14 Juni, lekker”

  1. Anita avatar

    Ik vind deze peul zo mooi. Het heeft iets van een geschilderd stilleven. Wat is het toch eigenlijk wonderlijk dat de natuur dit zo maakt. En dat is nog maar een peul!
    groet, Anita

  2. Laura avatar
    Laura

    @Anita Eens! 🙂 De natuur is prachtig en zit vol bijzondere en mooie dingen. In het grote en in het kleine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *