Fauna

18 Juni, portret

Gisteren ben ik met Neefje6 naar de Apenheul geweest. Natuurlijk ging de camera mee, want met al die los lopende apen zou het natuurlijk leuk worden om die te fotograferen. Maar waar iedereen zich over de schattige kleine aapjes boog, zag ik ineens deze nandoe staan. Ik had altijd al graag de kop van zo’n vogel op de foto willen zetten, maar het kwam er nooit van. Of de vogels waren niet te vinden in de dierentuin, of ze waren niet dicht genoeg bij om een foto van te maken.

Maar dit keer lukte het dus wel, en dat verdiende meerdere portretjes vond ik.

7 gedachten over “18 Juni, portret

  1. Neefje6 boft maar met zo’n tante! En wij genieten mee van de foto’s. Nooit geweten dat een nadoe zo fotogeniek was.

  2. Apenheul was een van mijn favouriete dierentuinten toen zonen#1&2, en later zoon#3 er de leeftijd voor hadden.

  3. 😆 😆 😆
    Heerlijk! Je hebt ze van leuk, leuker, leukst en nog leuker geplaatst. Vooral van die laatste foto word ik erg vrolijk. Mooi licht ook, en elk haartje (pardon… veertje) is te zien. Bij elke foto kun je wel een onderschrift bedenken.
    Groet, Anita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.