24 Juni, bomaanval

Vandaag zal het grotendeels regenen. Vervelend voor die genen die buitenactiviteiten hadden gepland. Voor mij niet meer dan een verandering van plannen. In plaats van in de moestuin aardbeien en peulen plukken worden het wat opruimen in huis en achter de computer kruipen.

Voor insecten echter is het een heel ander verhaal. Voor hen moet regen, zelfs een gestadige regen zoals die vanmorgen valt, een heus bombardement lijken. De meeste insecten zitten weggescholen onder bladeren en andere dingen die bescherming bieden tegen het geweld. Deze mug zag ik vanmorgen echter gewoon boven op een hortensiablad zitten, midden in de bomaanval zonder enige bescherming…….

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “24 Juni, bomaanval”

 1. Rileo avatar

  Ik mis eigenlijk z’n steekorgaan.
  Zou voor mij net zo goed een vliegen soort kunnen zijn.

 2. Rileo avatar

  Had een streepje te weinig in mijn webadres,
  daardoor kon niemand mij vinden.
  Wel jammer eigenlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *