Vlinders

28 Juni, koper

Gisteren trok ik wat stengels van de munt weg in mijn voortuin, toen ik deze nachtvlinder op het blad van de malva zag zitten. Hij bleef rustig zitten, ik kon mijn camera gaan halen en een portretje van hem maken. Toevallig dat ik dezelfde soort vorige week ook een keer zag, bij de telling van nachtvlinders op het volkstuincomplex. Het is een koperuil. Maar als je de kop zo ziet zou je toch eerder aan een stier denken.

3 gedachten over “28 Juni, koper

  1. Weer heel erg mooi. Nog mooier zou zijn als je de exif-info bij het hooveren erbij zou zien… Die Canon geeft mooie kleuren!

  2. Dit is een hele late reactie op je blog, Marjon. Maar ik zocht wat op internet, kwam bij jou terecht en zag deze foto’s. Ik heb net zelf een blog over de koperuil geplaatst, maar jij hebt de goudglans er een stuk beter op gekregen. Prachtige foto’s. Ook in je andere blogs. Groetjes, Joke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.