28 Juni, koper

Gisteren trok ik wat stengels van de munt weg in mijn voortuin, toen ik deze nachtvlinder op het blad van de malva zag zitten. Hij bleef rustig zitten, ik kon mijn camera gaan halen en een portretje van hem maken. Toevallig dat ik dezelfde soort vorige week ook een keer zag, bij de telling van nachtvlinders op het volkstuincomplex. Het is een koperuil. Maar als je de kop zo ziet zou je toch eerder aan een stier denken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “28 Juni, koper”

 1. FotoAnna avatar

  Prachtige nachtvlinder met mooie kleuren… jij boft maar weer… :-)))
  Lieve groetjes Anna

 2. Jettie avatar
  Jettie

  Weer heel erg mooi. Nog mooier zou zijn als je de exif-info bij het hooveren erbij zou zien… Die Canon geeft mooie kleuren!

 3. Joke avatar

  Dit is een hele late reactie op je blog, Marjon. Maar ik zocht wat op internet, kwam bij jou terecht en zag deze foto’s. Ik heb net zelf een blog over de koperuil geplaatst, maar jij hebt de goudglans er een stuk beter op gekregen. Prachtige foto’s. Ook in je andere blogs. Groetjes, Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *