29 Juni, roze

Eigenlijk heb ik het liefst witte en blauwe bloemen in de tuin. Maar dat is vrij lastig om vol te houden heb ik al gemerkt. Sommige bloemen koop je als blauw maar verkleuren dan naar roze, iets wat ook regelmatig gebeurd met witte bloemen. Het streven naar een blauw/wit/groene tuin heb ik dan ook deels opgegeven. Ik heb nu zelfs roze rozen in mijn tuin. Vorig jaar geplant als een soort van teken van overgave. Maar ach, ze bloeien mooi en steken prachtig af tegen het hederascherm waar ik ze voorlangs laat groeien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Eén reactie op “29 Juni, roze”

  1. Laura avatar
    Laura

    Ach, mooi roze is niet lelijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *