4 Juli, aangevuld

Vorig jaar had ik een polletje duifkruid in mijn gepland. Tot aan de vorst heb ik van de bloemetjes van deze plant kunnen genieten. Ook dit jaar staat het weer vrolijk met zijn bloemetjes te wapperen. Toen ik de planten vorige week op de markt zag, heb ik er dan ook meteen een stel gekocht. Die kunnen mooi bij de andere pol staan zodat het een wat grotere pol wordt en ik er nog meer van kan genieten.

Er moest wel wat longkruid voor wijken, en in dat proces knakten er wat bloemen van het duifkruid dat er al stond. Die staan nu op een vaasje en doen het daar verrassend goed. Toen het avondzonnetje er op viel heb ik de camera maar even gepakt om er een foto van te maken.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *