8 Juli, middagdutje

Iets wat leek op een nestje op de hoek van de pergola, bleek een in elkaar gedoken jonge merel te zijn. Niet echt een plekje om ziek te zijn met al die katten in de buurt, dacht ik. Eerst maar eens de camera pakken en dan kijken hoe ik het beestje kan helpen. Maar eenmaal terug met de camera bleek de merel niet meer zo ziek en stond het zich uit te rekken om zich vervolgens te gaan oppoetsen.

Vanuit mijn ooghoek zag ik ineens iets donkers in de boom naast de pergola. Daar bleek moeder merel met nog een jong te zitten. Beiden nog in diepe slaap. Eigenaardig, ik geloof niet dat ik ooit eerder een familie merel een middagdutje heb zien doen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “8 Juli, middagdutje”

  1. Margo avatar

    Dat heb ik ook nog nooit gezien. Bijzonder, een merel in ruststand en de ogen dicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *