13 Juli, kleurrijk

Gisteravond zag ik de lucht achter de huizen wat blozen. Ik besloot met de camera in de hand naar de waterkant te lopen om te zien of er een mooie zonsondergang was te bewonderen. Natuurlijk huppelde Picolo met mij mee.

Het bleek een prachtige zonsondergang te zijn. Tot groot genoegen van Pico ben ik het pad tot aan het einde afgelopen, iets wat ik tot nog toe niet met hem gedaan heb. Het was voor ons beiden genieten dus.

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “13 Juli, kleurrijk”

  1. Marij avatar
    Marij

    Prachtige kleurrijke luchten Marmein.

  2. Rileo avatar

    Ook de eenden zijn nog laat op!
    De foto´s kun je trots op zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *