15 Juli, puntjes

Aan de rand van een emmer die in de tuin stond hing een klein geel spinnetje. Ik vond het wel mooi, zo’n gelig spinnetje tegen een witte achtergrond en dus werd de camera er even bij gepakt. Pas achter de computer zag ik pas hoe wonderlijk het eigenlijk is dat zo’n beestje zich met de puntjes van zijn poten weet vast te houden, en dan nog niet eens met alle pootjes.

Berichten gemaakt 3317

3 gedachten over “15 Juli, puntjes

  1. Fantastisch! Ik probeer me voor te stellen hoe het is om zes van die hele lange pootjes te hebben. Hou ze maar eens uit elkaar. Ik kan hem haast zien denken: welke zal ik nu eens optillen. Heel mooi vastgelegd.
    Groet, Anita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven