15 Juli, puntjes

Aan de rand van een emmer die in de tuin stond hing een klein geel spinnetje. Ik vond het wel mooi, zo’n gelig spinnetje tegen een witte achtergrond en dus werd de camera er even bij gepakt. Pas achter de computer zag ik pas hoe wonderlijk het eigenlijk is dat zo’n beestje zich met de puntjes van zijn poten weet vast te houden, en dan nog niet eens met alle pootjes.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “15 Juli, puntjes”

 1. Anita avatar

  Fantastisch! Ik probeer me voor te stellen hoe het is om zes van die hele lange pootjes te hebben. Hou ze maar eens uit elkaar. Ik kan hem haast zien denken: welke zal ik nu eens optillen. Heel mooi vastgelegd.
  Groet, Anita

 2. Jetske avatar

  Die moet wel goede lijm aan de pootjes hebben.

 3. Margo avatar

  Het lijkt wel een tekening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *