19 Juli, wit op wit

In mijn achtertuin staan een paar hortensia’s. Elk van hen heeft grote witte bloembollen die na een regenbui bijna tegen de grond aan liggen. Ik stond daar even naar te kijken, mij afvragend of ik ze wat extra steun zou geven en zo ja, met wat dan, toen mij ineens opviel dat er een aantal vlinders op zat. Ze hadden een prima keuze gedaan zo met dat wit op wit, ze vielen zo nauwelijks op.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “19 Juli, wit op wit”

 1. Opa en anemiek avatar
  Opa en anemiek

  Mooie vlinder !! Waar is de kat ??

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Die loopt er gewoon onderdoor zonder de vlinder te zien

 3. maria avatar
  maria

  schittetend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *