27 Juli, stout

Bij het weer wat netjes maken van de tuin, moesten een paar takken van de persicaria het veld ruimen, die hingen te ver over het pad. Die kregen een plekje op de vaas, waar ze het vast nog wel een tijdje uit houden.

Tenminste, dat hoop ik. Ik had de vaas nog maar net op de kachel gezet toen meneer Pico er zo nodig zijn snuit in moest steken. Welke kat drinkt er dan ook water uit zijn eigen waterbakje? Nadat ik hem vermanend had toegesproken keek hij alsof hij de onschuld zelve was natuurlijk.

Voor de zekerheid heb ik de vaas toch maar op de grond gezet. Maar goed ook, want een paar uurtjes later werd de vaas natuurlijk omgegooid bij een nieuwe poging er uit de drinken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “27 Juli, stout”

 1. Hannie. avatar

  Ja hoor, heel herkenbaar. Met 4 poezen heb ik bijna nooit meer bloemen op een vaas. Heel af en toe komt er een bos bloemen binnen en dan gaat de vaas naar de gang als ik even weg ben.

 2. Margo avatar

  Alles is lekkerder dan water uit het eigen drinkbakje. De vijver, een plas water, een volgeregend bakje water, een lekkende kraan, alles!! Zelfs drinken ze bij mij wel eens uit de wc! 🙄

 3. Karin avatar

  Laatst zag ik ergens op bezoek een bijzondere kat, ze dronk water uit een daarvoor klaargezet bakje!

  (Bloemen in een vaas waren zeker niet te vinden in het rommelige studentenhok en buiten kwam ze ook niet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *