31 Juli, nachtwerk

Het is druk op het station in Zwolle. Dit keer niet met reizigers maar met werklieden die hard bezig zijn met het bouwen van een voetgangerstunnel. Het is de bedoeling dat er morgen vier reuzachtige betonnen bakken op hun plaats worden gereden. Daar waar een paar dagen geleden nog treinen reden, is nu een gapend gat. Gisteravond ben ik er even wezen kijken, en heb ik geprobeerd wat foto’s te maken.

Door het hoge hekwerk om de bouwplaats was mijn statief van weinig nut, de meeste foto’s zijn dan ook niets geworden. De twee lassers kon ik door het hekwerk heen fotograferen. Ik had geluk, net toen ik afdrukte was er een vonkenregen te zien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “31 Juli, nachtwerk”

  1. Marron avatar
    Marron

    Leuke foto geworden, met die vonkenregen!!

  2. Margo avatar

    Ze hadden jou een plaatsje vooraan moeten geven, hadden ze mooie foto’s van het project gehad. Deze twee vind ik goed geslaagd, vooral de onderste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *