31 Juli, nachtwerk

Het is druk op het station in Zwolle. Dit keer niet met reizigers maar met werklieden die hard bezig zijn met het bouwen van een voetgangerstunnel. Het is de bedoeling dat er morgen vier reuzachtige betonnen bakken op hun plaats worden gereden. Daar waar een paar dagen geleden nog treinen reden, is nu een gapend gat. Gisteravond ben ik er even wezen kijken, en heb ik geprobeerd wat foto’s te maken.

Door het hoge hekwerk om de bouwplaats was mijn statief van weinig nut, de meeste foto’s zijn dan ook niets geworden. De twee lassers kon ik door het hekwerk heen fotograferen. Ik had geluk, net toen ik afdrukte was er een vonkenregen te zien.

Berichten gemaakt 3317

2 gedachten over “31 Juli, nachtwerk

  1. Ze hadden jou een plaatsje vooraan moeten geven, hadden ze mooie foto’s van het project gehad. Deze twee vind ik goed geslaagd, vooral de onderste!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven